Shikoni ç’bëjnë borëpastrueset në Kinë

xw_1491638.jpg

Ndërkohë që vendi ynë është paralizuar nga bora e borëpastrueset nuk duken asgjëkundi, shikoni cfarë ndodh në një situatë paralele në Kinë.

Ndryshimi është i frikshëm. Dhe në fakt, ne nuk i duam rrugët kaq të pastruara, mjafton të jenë të kalueshme dhe mos të rrezikojnë jetën e shqiptarëve.

Dikush do të thoshtë që është ëndër, por është një realitet kaq i bukur, sa të gjithë ne do po e ëndërrojmë.

/real-news.tv/ 

scroll to top