Një tjetër arritje e balerinit Kledi Kadiut

Balerini i njohur shqiptar, Kledi Kadiu gjithnjë ka ditur t`i bëjë krenarë shqiptarët.

Së fundmi, ai ka shpërndarë një lajm të mrekullueshëm ku bën me dije se është emëruar kandidat në administratën e Fondacionit Nacional të kërcimit të Romës.

‘Do të përpiqem të bëj një punë të mirë dhe t’i dedikoj këtij impenjimi të ri të gjithë pasionin dhe impenjiminin, që si gjithmonë i kam dhënë në punën time’, shkruan Kledi në Instagram.