Një tjetër kandidat nga PD pranon mandatin e deputetit

Një tjetër kandidat nga radhët e Partisë Demokratike do pranojë mandatin e deputetit në Parlament.

Mësohet se Halil Jakimi ka dorëzuar formularin në KQZ dhe pritet që në seancën e ardhshme parlamentare të betohet si deputeti i ri i opozitës.

Jakimi është deputet i Dibrës, i cili do të çojë numrin e deputetëve në Parlament në 101./real-news.tv