Një tjetër lajm i mirë për Gaz Pajën, së shpejti baba

Pas dasmën përrallore në fillim të qershorit, një tjetër lajm i mirë vjen nga Gaz Paja dhe bashkëshortja e tij. Bëhet me dije se çifti shumë shpejt do të bëhen prindër. Ira mesa duket paska fshehur më së miri barkun e rrumbullakosur poshtë fustanit të bardhë.

Menjëherë pas mbarimit të fushatës, çifti u nis për muaj mjalti jashtë Shqipërisë. Ndërkaq këto ditë Gazi dhe Ira po i kalojnë në jug të vendit, në Dhërmi. E pas gjithë këtyre lajmeve të mirë që vijnë nga kjo dyshe, ne nuk na mbetet gjë tjetër veç se t’i urojmë çiftit lumturi.