fbpx

Njihuni me shenjat e horoskopit që mendojnë se janë superiore ndaj të tjerëve

Demi

Ata që kanë lindur nën këtë shenjë janë shumë kokëfortë dhe kurrë nuk pranojnë se janë gabim. Natyra e demit është që të ketë sa më shumë njohuri të jetë e mundur dhe do të lëshojë dijen e tij për botën duke supozuar se askush nuk di më shumë.

Nëse inteligjenca është çelësi i tyre i suksesit, arroganca dhe sjellja e pahijshme i dallon demat nga shenjat e tjera të horoskopit.

Luani 

Luani përfaqëson dritën e zodiakut. Njerëzit e lindur në këtë shenjë janë shumë të aftë në biznes dhe afërsia e tyre do t’ju japë shumë mësime jete dhe profesionale.  Mendja e luanit e di se në fund të fundit, secili do të braktisë veten për idetë e tij. Ata janë shumë të durueshëm, por edhe shumë të sigurt.

Për dallim nga demi, personaliteti i luanit është shumë elegant. Nëse angazhoheni në bisedë me luanin, përgatituni të keni një debat, jo një bisedë miqësore.

Virgjëresha 

Virgjëresha dallon se është një lojtar i padrejtë. Nëse jeni në një betejë fjalësh me një virgjëreshë, bëni gjërat e duhura. Virgjëresha pëlqen të flasë shumë dhe rrallë largohet nga ajo në të cilën besojnë.

Kanë shumë krenari, dhe ashtu si luani preferojnë të grinden. Virgjëresha është një perfeksioniste, e gjen përsosmërinë e saj në konceptin e arsyes.

Shigjetari

Shigjetarët janë të njohur për natyrën e tyre ekstroverte dhe janë shumë të dashur për lirinë e tyre. Ajo që u jep atyre energji është se janë të gatshëm të mësojnë gjithçka.

Të kesh një njohuri më të lartë se Shigjetari është diçka që vetë shenja nuk mund ta konsiderojë. Shigjetari ka një ego aq të fortë sa nuk mund të besojë se mund të ketë dikë që ka një njohuri më të mirë se ai.