fbpx

Njoftim i rëndësishëm i Ramës, ja ku mund të shkruani për problemet tuaja

Një kanal emergjence për të komunikuar drejtpërdrejtë me kryeministrin Edi Rama dhe me ministrat e kabinetit qeveritar, duke adresuar çdo problem.

Ky është premtimi që ka bërë sot vetë Rama nëpërmjet një postimi në Facebook.

Postimi i plotë

🔴 KJO KOHË ME NJË VARGMAL VËSHTIRËSISH E HALLESH NGA MË TË NDRYSHMET, KA NEVOJË PËR KOMUNIKIM TË VAZHDUESHËM MES INDIVIDIT DHE SHTETIT, PËR TË ADRESUAR SË BASHKU LLOJ-LLOJ PROBLEMESH QË LINDIN NË JETËN E PËRDITSHME TË NJERËZVE

🟡 NGA SOT JU KENI NË DISPOZICION NJË KANAL EMERGJENCE PËR TË KOMUNIKUAR DREJTËPËRDREJTË ME MUA DHE ÇDO MINISTËR, DUKE PËRDORUR AJFONIN APO KOMPJUTERIN TUAJ, DUKE E ADRESUAR HALLIN TEK 👉 ëëë.shqiperiaqeduam.al

🟢 SKUADRA SPECIALE E PLATFORMË SË BASHKËQEVERISJES ËSHTË NË DISPOZICION PËR TË TRANSMETUAR ME SHPEJTËSI ÇDO SHQETËSIM TUAJIN TEK UNË E MINISTRAT, QË DO TË LËVIZIM ME SHPEJTËSI PËR ZGJIDHJEN E ÇDO HALLI TË MUNDSHËM

KINI BESIM DHE DURIM, DURIM, DURIM🙏

I LO❤️E YOU