fbpx

Nora dhe Robert Berisha zyrtarisht shqiptarë

Të gjithë i kemi parë si këngëtarë dhe i kemi konsideruar si shtetas shqiptarë pasi janë dy personazhe shumë të dashur për publikun tone.

Këngëtaret Nora dhe Robert Berisha kanë dhëne lajmin e bukur nëpërmjet faqes së tyre  në instagram.

Ato kanë postuar fotot e pasaportave të tyre ku tregojnë zyrtarisht se tashmë janë nënshtetas shqiptare

Lër një koment