fbpx

Nuk do ta besoni sa vjeçe është kjo grua!

Mosha është thjesht një numër dhe këtë e ka vërtetuar një nënë që duket si adoleshente.

Laura Heikkla është 50 vjece dhe shpesh herë i thonë se duket më mirë se vajzat sa gjysma e moshës së saj. Trupi i saj i tonifikuar dhe fytyra e ëmbël i japin shumë vëmendje, prandaj merr dhjetëra kërkesa për tu takuar nga meshkuj të ndryshëm.

Ajo pranon se kishte vetëbesim të ulët dhe ndihej e parehatshme në lëkurën e saj para se të zbulonte dashurinë për palestrën.

Laura e adhuronte ushqimin e shpejtë, por nisi regjimin ushqimor kur mbeti shtatzënë në vitin 2002.

Tani është nënë e një vajze 16-vjecare, e cila quhet Jayden.