Nuk do ta besoni se çfarë ndodh në trupin tuaj ndërsa flini

Kur njeriu është në gjumë nuk e di se çfarë bën dhe çfarë ndodhë me trupin e tij dhe kjo është me të vërtetë interesante.

Po ju sjellim disa fakte që ju tregojnë gjërat e çuditshme që ndodhin me trupin tuaj kur ju bini për të fjetur.

  1. Sytë lëvizin me shpejtësi të plotë
  2. Muskujt tuaj janë të paralizuar
  3. Lëshohet një hormon i rritjes
  4. Gryka juaj ngushtohet
  5. Ju përjetoni zgjim seksual spontan
  6. Kërcisni dhëmbët
  7. Truri juaj liron informacionin e akumuluar dhe bën histori
  8. Truri juaj rikthen dhe pastron vetveten
  9. Ju mund të dëgjoni shpërthime të papritura.

Lër një koment