fbpx

“Nuk është dhe aq e ndërlikuar…” flet burri që ka pesë gra

Një burë është martuar me pesë gra dhe ka në total njëzet e pesë fëmijë. Ai ka treguar se një jetë e tillë e tillë është normale dhje aspak e ndërlikuar.

“Nuk është dhe aq e ndërlikuar”, tha ai për ABC news. “Ne duhemi. Kemi thjesht një jetë normale shumëzim për pesë.”

Gratë e 49-vjeçarit nga SHBA Bredi Williams quhen, Polia, Robin, Rozmaria, Nonia dhe Ronda.

Familja thotë se fëmijëve u kanë mësuar që s’kanë pse të ushtrojnë poligaminë. Kjo bën që qëndrimi i tyre ndaj poligamisë të jetë me një tjetër qasje, më moderne. Në këtë familje pihet ndonjëherë alkool, dhe janë mendjehapur.

/real-news.tv/