Nuk pagoi 38.6 mln lekë taksa, Gjykata liron ‘Fishekun’ e hidrokarbureve

Lirohet biznesmeni Iljaz Fisheku i akuzuar për evazion fiskal.

Gjykata ka vendosur masën “Detyrim paraqitje” për Fishekun, pronar i firmës Fisheku sh.p.k, i cili operon në fushën e hidrokarbureve. Gjykata e ka liruar për shkak të gjendjes shëndetësore jo të mirë.

Ai akuzohet se nuk ka paguar shifrën prej 38.6 milionë lekëve taksa si dhe ka fshehur të ardhurat. Firma Fisheku sh.p.k. mësohet se ka falimentuar.