30.5 C
Tirana
E enjte, 13 Qershor, 2024

TË FUNDIT

Numërohen më shumë se 1 milion fletë votimi, sa vota morën PS, PD, LSI dhe PSD?

spot_img

KZAZ-të në të gjithë vendin kanë numëruar 3379 kuti votimi nga 5199 në total,  ose më shumë se 1.3 milion fletë votimi, nga të cilat më shumë se 980 000 janë të vlefshme dhe 53 000 janë shpallur të pavlefshme.Nga fletët e votimit të vlefshme, 479 000 ose 48.86 % janë për Partinë Socialiste;385 000 ose 39.26% janë për PD dhe Aleancën për Ndryshim dhe 67 000 vota ose 6.85% janë për LSI-në.Ndërkohë, 21 433vota ka marrë PSD. Votat e tjera që mbeten ndahen mes partive të tjera të vogla.Me hapjen e më shumë kutive të votimit, sistemi do të pasurohet edhe më tepër duke nxjerrë një pasqyrë më të plotë të rezultatit të votimit gjatë ditës së djeshme.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Më të lexuarat