fbpx

Paketa e zgjeruar ekonomike, Rama nxjerr shifrat: Pagën 40 mijë lekë e përfituan…

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një postim në rrjete sociale në lidhje me paketën e zgjeruar ekonomike.

Ai theksoi se deri më sot 169 mijë e 900 qytetarë dhe 46 754 biznese kanë përfituar nga Paketa e Zgjeruar prej 40 mijë lekë

STATUSI NGA EDI RAMA

🟢 Vlorë – Anila Denaj, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë në turin e komunikimeve të drejtpërdrejta me biznesin.

“Stamplast”, është prodhues i aksesorëve të duraluminit, eksportues në Itali dhe rajon, që falë angazhimit të Qeverisë Shqiptare ka përfituar lehtësim në tregti dhe akses në tregjet e huaja.

✅ 10 mijë e 548 qytetarë kanë përfituar nga Paketat e Qeverisë Shqiptare në Qarkun Vlorë.

✅ Deri më sot 169 mijë e 900 qytetarë dhe 46 754 biznese kanë përfituar nga Paketa e Zgjeruar prej 40 mijë lekë.

🟢 Vlorë – Anila Denaj, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë në turin e komunikimeve të drejtpërdrejta me biznesin. “Stamplast”, është prodhues i aksesorëve të aluminit, eksportues në Itali dhe rajon, që falë angazhimit të Qeverisë Shqiptare ka përfituar lehtësim në tregti dhe akses në tregjet e huaja.✅ 10 mijë e 548 qytetarë kanë përfituar nga Paketat e Qeverisë Shqiptare në Qarkun Vlorë.✅ Deri më sot 169 mijë e 900 qytetarë dhe 46 754 biznese kanë përfituar nga Paketa e Zgjeruar prej 40 mijë lekë 🤝

Geplaatst door Edi Rama op Vrijdag 3 juli 2020