fbpx

Pamje brenda rrahjes masive në diskotekë: Vajza e djem goditen me grushta e shishe

Janë publikuar pamje të rënda, ku disa persona janë përfshirë në një rrahje të rëndë në një lokal nate

Nuk janë të rralla rastet kur në diskoteka apo në klube të natës kërcet grushti.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe diku në Rumani, ku disa persona janë përfshirë në rrahje.

Fillimisht rrahën një numër i vogël dhe më pas rrahja bëhet më e madhe, derisa shpërndahen të gjithë të pranishmit.

E gjithë rrahja është xhiruar nga kamerat e sigurisë dhe është hedhur në rrjetet sociale.

Më poshtë mund ta shikoni këtë ngjarje.