fbpx

Para se të martoheni, sigurohuni që partneri juaj të ketë këto cilësi

Screenshot_78-1.jpg

Përpara se të zgjidhni një partner jete përgjithmonë,ju duhet të keni disa gjëra parasysh, që martesa juaj të zgjasë dhe të ketë lumuri brenda.

Më poshtë do ju tregojmë disa cilësi që duhet të ketë partneri juaj.

– Ai duhet të luftojë për ju në të gjitha situatat jetës.

– Duhet të ndiheni rehat kur të jeni pranë tij

– Nuk ndiheni në siklet kur heshtni

– Marrëdhënia juaj duhet të jetë më e rëndësishme për të sesa çdo grindje apo zënkë.

– Ai duhet t’ju dojë me gjithë papërsosmëritë e tua.

– Ju duhet të jeni në jetën e tij, tju besojë dhe të diskutojë me ju gjithçka.

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303