Paralizohet segmenti Vorë-Fushë Krujë, 5 kilometra radhë automjetesh

Punimet në urën pranë qendrës së qytetit të Fushë-Krujës kanë shkaktuar trafik të rënduar në autostradën Thumanë- Fushë Krujë dhe në aksin rrugor Vorë- Fushë Krujë.

Radha e makinave në këto dy akse rrugore shkon deri në 5 kilometra.

Kjo situatë ka sjellë vonesa të mëdha për automjetet që po udhëtojnë nga veriu në drejtim të Rinasit, dhe qytetit të Durrësit.