fbpx

Pas masave të forta tek tregu në Kombinat, ja ku zbarkoi ushtria

Pas tregut të Kombinatit, janë shtuar shumë masat edhe te Pazari i Ri.

Ushtria është vendosur edhe në zonën e Pazarit të Ri në Tiranë për të garantuar se qytetarët e ruajnë distancën teksa bëjnë pazaret.

Kujtojmë se edhe në zonën e Kombinatit tregu është i rrethuar dhe është nën mbikqyrjen e Policisë dhe Ushtrisë.