Pas videos së seksit, flet ish i dashuri i Kim-it

Screenshot_34-1.jpg

Kim Kardashian nuk ka dashur kurrë të flas për marrëdhënien me ish të dashurin e saj Ray J i cili kohe më përpara i ka publikuar asaj një video seksi.

Ketë radhe ish i dashuri i Kimit ka treguar më shume nga jeta e tyre seksuale.

 

Ai është shprehur në nje interviste për revistën “The Sun” se Kim ka një “valixhe me lodra seksi” dhe se ajo ishte aq e fiksuar pas pamjes, saqë ndalonte seksin për të ri-aplikuar makijazhin:

“Ajo nuk pëlqente kur djersitej dhe do të ndalonte për të bërë makijazhin. Ajo dëshironte të dukej e super gjatë seksit, donte ndriçimin e duhur, të ishte në humor. Ajo ishte e egër. Kishte një valixhe të kuqe Louis Vuitton-it me lodra seksi”.

or Kim Kardashian i ka mohuar të gjitha këto fjalë dhe e quan ish-in një gënjeshtar të sëmurë:

“Tregon që është një gënjeshtar i sëmurë. Me të vërtetë e besoni këtë histori? Është shumë për të qeshur për mua!”

Po ju e besoni?

scroll to top