Pasi qau në skenë Ariana Grande çudit fansat

Ariana Grande vjen me një deklaratë pasi u pa duke qarë në skenë gjatë interpretimit të këngës se saj “R.E.M.” në St Louis në fundjavë.

” Jeta është e egër “, ka shkruar Grande, në postimin e saj në Twitter.

“Unë jam mirënjohëse që kam mundësinë për t’u kënduar mijëra njerëzve çdo natë.

është një ëndërr e vërtetë,  pa marrë parasysh se sa e vështirë është ose sa shumë ndjenja ka …unë jam e bazuar nga mirënjohja dhe premtimi që të mos heq dorë nga ajo që kam filluar “, arsyetohet kështu Ariana, për të qarën e saj në skenë. /real-news.tv/