fbpx

Pasi u infektua me Covid-19, Boris Johnson shkon në spital

Kryeministri birtanik Boris Johnon u diagnostikua 10 ditë më parë me koronavirus.

Johnson ka shkuar në spital për të kryer test tjetër për koronavirusin. Arsyeja e transportimit në spital nuk ka qenë gjendja e rënduar prej koronavirusit por testimi pasi e rekomandoi doktori i tij.

Kryeministri këto 10 ditë është vetëkarantinuar bashkë me të fejuarën e tij Carrie Symons e cila Carrie Symons e cila gjithashtu është e prekur nga COVID-19 por pret dhe një fëmijëme kryeministrin britanik.

Ky është një hap paraprak, pasi Kryeministri vazhdon të ketë simptoma të vazhdueshme të koronavirusit dhjetë ditë pas testimit pozitiv për virusin.