fbpx

Patozi bën vlerësimin e tij për 30 qershorin

Koordinatori i Bindja Demokratike, Astrit Patozi ka komentuar zgjedhjet e 30 Qershorit të cilat i ka konsideruar si të deformuara. Patozi është shprehur se pret të hapen kutitë ose KQZ të pranojë që zgjedhjet nuk ishin të mira.

‘Pres nga KQZ të hap kutitë ose ta pranojë që këto nuk ishin zgjedhjet më të mira. Edi Rama në 2009 pati kauzën ‘Hapi kutitë ose largohu’. Ne nuk po i themi këtë po vetëm që t’i shohim. Kemi disa zona që pretendimet tona janë më të mëdha dhe ne mendojmë që deformimi ka qenë më i  madh në Lezhë apo Laç’, tha Patozi.