fbpx

PD premton: Taksim 9% për mësuesit dhe infermierët, do kenë më shumë para në xhep

Partia Demokratike duket se e ka nisur me kohë fushatën elektorale. Sot forca më e madhe politike e opozitës ka publikuar një video reklamuese për të treguar ndryshimit mes sistemit të taksimit të përdorur nga qeveria Rama dhe asaj që Partia Demokratike ka premtuar se do të zbatojë në rast se fiton zgjedhjet.

PD thekson se taksa e sheshtë 9% mbi fitimin do të sjellë lehtësime ekonomike për qytetarët. “Çdo punonjës policie, mësues, infermier, sanitar dhe shofer urgjence do të kenë çdo muaj më shumë në xhepat e tyre për konsum” – thekson videoja duke përllogaritur edhe sa para do të përfitojnë këto profesione nga taksimi i sheshtë 9%.