Pedagogët dënojmë dhunën ndaj studentëve

Pedagogët e Fakultetit të Shkencave Sociale i kanë dërguar një letër Dekanatit edhe Rektoratit të Universitetit të Tiranës, ku kërkojnë dënimin e ndërhyrjes së forcave policore në ambientet universitare dhe ushtrimin e dhunës ndaj studentëve.

Më tutje, pedagogët shprehen se do kërkojnë një prononcim institucional të Senatit Akademik të UT dhe Rektoratit të UT në lidhje me shqetësimet e studentëve.

Më poshtë, gjeni dokumentin e firmosur nga pedagogët e FSHS./real-news.tv