fbpx

Përcillet për në banesën e fundit ish-deputeti socialist

Një ditë më parë u nda nga jeta ish-deputeti socialist Niko Faberi ndërsa sot familjarë, mir e kolegë i kanë dhënë lamtumirën e fundit.

Të pranishëm në ceremoninë e homazheve në Katedralen e qytetit të Korçës ishin edhe ish-deputeti Gaqo Apostoli dhe ish-kryetari i Bashkisë së Korçës në vitet 1996-2000, Dhionis Kotmilo.

foto 1 foto 2 foto
<
>