fbpx

Përfundon testimi i tamponëve për ekipin e Tiranës, ja kur dalin rezultatet

Sapo ka përfunduar testimi i tamponëve për ekipin e Tiranës dhe rezultati pritet të dalë pas 12 orësh. Ky veprim ishte i detyrueshëm pas sfidës me Bylisin.

Ndërkohë, pas përfundimit të kryerjes së tamponëve ekipi i Tiranës u nis drejt Gjirokastrës, ku ditën e nesërme pritet të luajë me Luftëtarin.