fbpx

Përjashtimi nga Evropa, Skënderbeu merr një tjetër lajm shumë të keq

Rikthehet çështja “Skënderbeu”. Ekipi korçar ka marrë sot një lajm të hidhur nga Gjykata Federale pasi nuk ka arritur të fitojë dot gjyqin, teksa është lënë në fuqi vendimi i KAS-it.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë klubi me anë të një postimi në faqen e saj zyrtare, ku ndër të tjera shkruhet se pavarësisht argumenteve të pakundërshtueshme të paraqitura në proces, trupa gjykuese e përbërë nga 5 anëtarë, përmes një vendimmarrje me shumicë të thjeshtë votash, 3 vota pro dhe 2 kundra, vendosi rrëzimin e rekursit të kryer nga KF Skënderbeu, duke konfirmuar vendimin e mëparshëm të CAS-it.

Në njoftimin e Skënderbeut thuhet se po shqyrtohen të gjitha mundësitë për një ankim të mëtejshëm në Gjykatën Europiane për të Drejtat e Njeriut, ‘pasi në asnjë mënyrë nuk mund të konformizohet me një vendim i cili, në çmimin tonë, cenon rëndë parimet e të drejtës për një proces të rregullt ligjor.’