fbpx

Plas gallata në rrjet/ Derri i vjedh laptopin, burri e ndjek lakuriq

Një burrë gjerman ka vrapuar lakuriq, pasi një derr i ka vjedhur laptopin.

Laptopi ishte i vendosur në një qese të verdhë, dhe derri e ka marrë dhe është larguar, ndërsa burri i zhveshur tentonte që ta ndiqte, me njerëzit e tjerë që kanë asistuar në një skenë vërtet të veçantë.

Një person realizoi këto foto ia tregoi më pas protagonistit, i cili qeshi më të madhe kur i pa dhe e lejoi t’i publikonte në rrjet.