Plas sherri në studio/ Mark Marku, Artan Hoxhës: E di se për kë punon! Gazetari: Nxirre provën!

Gazetari investigativ Artan Hoxha ka zhvilluar një debat me tone të larta me dekanin Mark Marku. Teksa po diskutonin lidhur me Vangjush Dakon, gazetari Hoxha ka ndërhyrë duke e akuzuar për provokim Markun.

Debati në studio:

Artan Hoxha: Ti ke qenë përfaqësues politik. Mos bëj gazetarin e pavarur. Keni bërë fushatë për tu bërë deputet, vjen tani dhe na tregon përralla. Për kë ke nxjerrë prova ti? Vjen këtu dhe na tregon përalla ne? Je edhe dekan ti. Ti ke ardhur të mbrosh profesionin tim?

Mark Marku: Mos u shqetëso. Rri se di shumë.

Artan Hoxha: Nuk shqetësohem fare unë. Unë nuk jam përfaqësues politik. Rri tani mos e bëj me qëllim. Nxirre ça di.