fbpx

Plasin protestat në Berat, punonjësit e fasonerive kërkojnë pagat: Ku janë lekët tona?

Punonjësit e dy fasonerive në Berat kanë dalë në protestë për të kërkuar pagën e luftës.

Atyre u kanë paguar sigurimet shoqërore dhe u janë deklaruar 26.000 mijë lek bazë. Por nga ana tjetër ata shprehen se nuk i kanë marrë lekët.

“Kemi punuar pak dhe rroga shkonte 5.000 lek në muaj ku kanë shkuar këto lekë të deklaruara. Këtë po kërkojmë si punëtorë”, thanë banorët.