Policia i thotë “NDAL”, kamikazja hedh veten në erë (Video)

gruaja-1.jpg

Një kamikaze në Çeçeni injoroi paralajmërimet e policisë në një pikë kontrolli dhe hodhi veten në erë.

Karina Spirindonova shihet në video e veshur me të zeza, duke ecur e vetme në drejtim të policëve të armatosur në Grozni. Policia ka njoftuar se “gruaja e radikalizuar” është vajza e politikanit lokal pro Vladimir Putinit në Urale, e cila aktivizoi rripin e mbushur me lëndë shpërthyese.

Nga shpërthimi nuk është lënduar asnjëri nga policët.

scroll to top