Policia publikon të rrezikshmit e Dibrës

lajmi.jpg

Policia e Shtetit ka publikuar të dielën emrat e personave më të rrezikshëm në Qarkun e Dibrës.

Në publikimin në rrjetet sociale, Policia e Shtetit bën me dije emrat, moshën, fotot (të disave) dhe veprat penale të të shumëkërkuarve, ndërsa ka ftuar qytetarët të raportojnë mbi vendndodhjen e tyre.

Mbi të shumëkërkuarit rëndojnë dënime me burg nga 5 deri në 25 vite, ndërsa veprat penale janë të ndryshme si vrasje, grabitje me dhunë, abuzim seksual etj.

01-1 02-1 03-1 04-1 05-1 06-1 07-1 08-1 09-1 10-16 11-11 12-12 13-6 14-5 15-5 16-3 17-3 18-2 19-1 20-10 21-5 22-2
<
>
scroll to top