fbpx

Preket nga COVID-19 punonjësja e Kadastrës Durrës, ja si u infektua…

Punonjësja e Kadastrës së Durrësit ka rezultuar pozitive me COVID-19. Mësohet se një ditë më parë rezultuan pozitiv vjehrri dhe vjehrra e saj dhe kështu nusja iu nënshtrua testit i cili ka konfirmuar infektimin e saj.

Kujtojmë se kjo është punonjësja e dytë që infektohet me Covid në Kadastrën e Durrësit.

Në të gjithë vendin vetëm dje janë konfirmuar 21 raste të reja me COVID-19 brenda 24 orëve.