fbpx

Preku në vende intime një vajzë, Artan Hoxha jep detaje mbi policin: Ai është…

Gazetari Artan Hoxha ka rikthyer në vëmendje një ngjarje që ndodhi disa ditë më parë ku një polic u filmua teksa prekte në vende intime një vajzë. Hoxha dha detaje se policia i cili më pas u pezullua ka bërë arreestime të bujshme, madje është i madh në moshë.

“Në çdo veprim pòlicor ku filmohet po të shikosh ka elementë të shkeljes së detyrës. Në rastin konkrete sigurisht pòlici duhet të jetë e kujdesshme. Kombinimet e patrullave janë pòlicë të rinj, që e kanë mirësjelljen në komunikim, por edhe të vjetër. Por problemi tjetër është çfarë frymë përcillet te policia. Ka policë edhe të vjetër edhe të rinj. Ai i para disa javë ishte i vjetër dhe ka bërë a.rrestime të bujshme. Ishte një pòlic që ishte gjysh. Kishte kaluar një karrierë të gjatë në pòlicinë. Edhe ai në rastin e protestës, nuk kishte goditje, por tërheqja e volejbollistet baltosi veprimin e pòlicisë. Pòlicia e shetit ka shumë taktika.

Sjellja individuale është ajo që ka ndodhur me vajzën. E ka bërë një pòlici ne ekspereriencë, i cili flaku karrierën e vet. Pòlicia e shtetit është një organizatë. Pòlici duhet të jetë fytyra”, tha gazetari.