Presidenti Meta dekreton dy ligje

Presidenti i Republikës, Ilir Meta, ka njoftuar ditën e stome se ka dekretuar dy ligje të miratuara nga Kuvendi.

Mësohet se ligjet e dekretuara janë i pari ‘Për miratimin e buxhetit faktit të vitit 2018’ dhe i dyti ‘Për masat shtrënguese ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë’.

Njoftimi për shtyp: