Prezervativ dhe stil në koleksionin e ri pranverë 2019

“Moschino” dhe “H&M” janë dy nga markat më të preferuara, për kategori të ndryshëm personash. Por kur ato bashkojnë fuqitë na kanë treguar se mund të sjellin gjëra spektakolare.

Dy markat e modës prezantuan bashkëpunimin e tyre në një shfaqje në Nju-Jork, të mërkurën, për të cilën sfiluan disa nga modelet më të kërkuara. Mesazhi kryesor që përcollën ishte ai i paqes dhe mund ta dallonim në çdo detaj, të qëndisur te veshjet, te dizajnet e varëseve apo vathëve.

Dy shtëpitë më të mëdha të dizenjimit kanë dashur te sjellin një risi te modës duke sjell dëshire në veshje dhe kënaqësi . Në veshjet e tyre janë përdorur materialet e lëkurës,aksesoret ngjyre floriri, veshjet me figura qe te japin ndjesinë e muzikës

Po të shikojmë aksesoret ato kane përdorur format e pakove te prezervativëve qe i shikojnë ne formën e varëseve dhe vatheve të mëdha.

Më poshtë mund te shikoni galerinë e veshjeve te prezantuar për koleksionin e ri pranvere 2019.

Screenshot_26 Screenshot_27 Screenshot_28 Screenshot_29 Screenshot_30 Screenshot_31 Screenshot_32 Screenshot_33 Screenshot_34 Screenshot_35 Screenshot_36 Screenshot_37 Screenshot_38 Screenshot_39
<
>

Lër një koment