Princi Harry dhe Meghan Markle mund të largohen nga Pallati i Kensington Palace.

Screenshot_11-19.jpg

Meghan Markle është shtatzënë me fëmijën e saj të parë me Princit Harry dhe tani që po presin të bëhen tre ato kanë menduar të levizin nga pallati mbretëror

Princi Harry dhe Meghan Markle aktualisht jetojnë në dy dhoma gjumi në Nottingham Cottage në Pallatin e Kensington Palace, por me sa duket po kërkojnë një hapësirë ​​më të madhe. Sipas Daily Mail, një burim mbretëror në brendësi parashikon që Duka i Gloucester-kushëririt të Mbretëreshës-dhe bashkëshortja e tij Birgitte së shpejti do të largohen nga banesa e tyre luksoze me 21 dhoma në kështjellë, kështu që Duka dhe Dukesa e Sussex mund të kenë më shumë hapësirë ​​për të rritur familjen e tyre.

Meghan Markle Moves To London As Her Engagement To Prince Harry Is Announced

Ka vetëm një paralajmërim: Harry dhe Meghan thuhet se as nuk duan pasurinë e patundshme të kryeministrit, sepse është në të djathtë të shtëpisë së princit William dhe Kate Middleton.

The Queen Attends A Service At Westminster Abbey Marking The Centenary Of WW1 Armistice

 

“Harry dhe Meghan dëshirojnë të lëvizin, dhe kanë nevojë për më shumë hapësirë, por nuk duan të jetojnë pranë Uilliam dhe Katerinës”, thotë burimi i Daily Mail. “Ata së shpejti do të kenë zyra të veçanta dhe jetë të ndara, kështu që do të kishte kuptim që ata të jetojnë më larg. për të blerë vendin e tyre. ”

 

scroll to top