Probleme nga bora në disa zona të thella të Shqipërisë

46244403-643345919393354-8579862915165716480-n_1542441867-4832397.jpg

Zona si Lura, Kalaja e Dodës  Selishta dhe fshatrat e rrethit të Bulqizës  kanë vështirësi në qarkullim,

pasi ngricat e bëjnë shumë të rrezikshëm kalimin e mjeteve.

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshje të dendura bore dhe ngrica në fshatrat e Bulqizës

scroll to top