fbpx

Prokuroria merr vendimin për Kryebashkiakun e Ramës, ja ç’do i ndodhë

Pas akuzava nga ana e demokratëve lidhur me Kryebashkiakun e Ramës, Prokuroria e Përgjithshme ka nisur verifikimet për Qerim Ismailaj, ku veprimi i parë kryesor është marrja e gjurmëve të gishtave, dhe pas dy ditëve do të dërgohet kërkesa kryebashkiakut të Mallakastrës, që të paraqitet në laboratorin e kriminalistikës, për depozitimin e gjurmëve të gishtërinjve.