Protesta për “Unazën e re”, shoqërohen 20 persona

Protesta-e-banoreve-800x450.jpg

Protesta e djeshme e banoreve të Astirit para bashkisë së Tiranës u shoqërua me përplasje fizike mes protestuesve dhe policisë bashkiake.

Disa punonjës bashkiakë u lënduan gjatë përleshjes dhe sot disa nga protesutesit janë shoqëruar 20 persona.
scroll to top