fbpx

Protesta/ Qytetarët thyejnë postbllokun e Policisë dhe futen tek Parku i Liqenit

Një grup prej dhjetëra qytetarësh në Tiranë kanë dalë sot në protestë kundër vendimit të qeverisë për të mbyllur kondrat e liqenit artificial në fundjavë. Protesta është inicuar nga pegagogu dhe aktivisti, Erion Kristo.

Në hyrje të liqenit ata janë përblallur me një postbllok nga policia bashkiake, por e kanë thyer dhe kanë vijuar protestën.

Protesta është organizuar sot në rrjetet sociale. Shumë qytetarë që kanë marrë njoftimin kanë marrë pjesë në protestë dhe kanë thyer rregullat e karantinës, duke dalë për xhiro nga Parku i Liqenit.