Protesta zhvendoset tek Parlamenti

Në mbyllje të fjalës së tij, kryedemokrati Lulzim Basha bëri thirrje për zhvendosjen e protestuesve tek Parlamenti.

Basha bëri thirrje për ndezjen e dritave të celularëve dhe të marshonin të gjithë së bashku.

“Ne do të vazhdojmë këtë marshim drejt Parlamentit që është sot institucioni i krimit”,-tha Basha./