fbpx

Pse 2020-ta do të jetë viti i forcës dhe ndryshimeve të mëdha?

2020.png

2020-ta është një numër që përfaqëson stabilitetin, organizimin dhe një cikël ndryshimesh të papritura, thotë numerologia singaporiane, Gracy Yap dhe autore e ” Secrets Of Golden Numbers”.

Viti Universal 4 rrjedh nga zvogëlimi i numrit 2020 në një shifër të vetme (Viti Universal Nr = 2 + 0 + 2 + 0 = 22 = 2 + 2 = 4)

Viti është i lidhur me planetin Uranus dhe ne mund të presim të shohim ide të reja, risi, ndryshime rrënjësore në financa, etj. Ajo paralajmëron se Viti 4 Universal nuk do të jetë një vit shoqëror dhe argëtues. Kjo do të thotë që të gjithë duhet të punojnë shumë dhe të kemi një plan për të arritur një masë të suksesit.

Numerologia këshillon njerëzit të jenë konservatorë kur bëhet fjalë për investime dhe të mos marrin rreziqe të paarsyeshme. Në numerologji, 4-ta është “një numër ndërtues” dhe nuk konsiderohet materialisht i suksesshëm. Pra, për ta bërë të mirë vitin përgjatë ecurisë së tij, duhet të planifikoni përpara me njohuri numerologjike dhe astrologjike.

Zgjoni potencialin tuaj të fjetur

Viti 2020-të është vit i zgjimit dhe përballjes me frikën tuaj! Numri 20 është i lidhur me kartën e gjykimit ose rinovimit të Tarotit. Në një lexim të Tarot, ajo shpjegon, kur karta e Gjykimit (ose Rinovimi) shfaqet, kjo do të thotë që personi ka arritur një fazë të rëndësishme në jetë dhe çdo zgjedhje apo vendim që ai ose ajo bën mund të ketë efekte afatgjata. Ajo këshillon: “Bëni një rishikim të ndershëm dhe mësoni nga gabimet e së kaluarës dhe të gjitha pjesët e jetës tuaj do të përshtaten së bashku si një puzzle”.

Numerologia Yap thotë se viti 2020-të është gjithashtu një vit i shërimit të plagëve të vjetra, ndryshimeve të mëdha dhe disa vendimeve që ndryshojnë jetën nëse jeni në udhëkryq. “Kjo për shkak se numri 20 ose 2 (2 rrjedh nga 20 i reduktuar në një shifër të vetme) ka të bëjë edhe me shërimin”.

Sipas shkollës antike të numerologjisë, viti 2020-të do të sjellë përplasje në numrat 4 dhe 8.

Nëse rezultati është një nga këto numra, atëherë ju duhet të jeni të vetëdijshëm që viti 2020-të mund të sjellë sfida në sektorët e financave, marrëdhënieve, shëndetit dhe karrierës.

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303