fbpx

Punonjës të larguar nga puna për shkak të Covid? Ja si të ripunësoni, zbuloni 3 programet

Shumë punonjës janë larguar nga puna për shkak të situatës nga pandemia, por tanimë ka ardhur koha që të rikthehen sërish duke u ripunësuar.

Shteti i ofron bizneseve pagë dhe kontribute deri në një vit nëse ata rimarrin në punë punonjësit që kanë shkarkuar për shkak të pandemisë, nga data 10 mars deri më 23 qershor.

Janë tre programe punësimi për të cilat mund të aplikoni në e-Albania.

3 programe punësimi, apliko në e-Albania!

📌Tjetër shërbim në e-Abania!Kushdo që ka larguar punonjës për shkak të pandemisë COVID 19, tani është koha për t’i ripunësuar. 😊✅ Duke i ripunësuar, mund të përfitoni pagë dhe kontribute deri në 1 vit! ✅ 3 programe për stimulimin e bizneseve, që do të ripunësojnë të larguarit nga puna në datat 10 mars-23 qershorMos humb kohë, apliko në e-Albania duke klikuar këtu 👉https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=12548e-Abania, shpejt, pa kosto!#RevolucioniDigjital #AKSHI #eAlbania #TiNukDoJeshKurreVetem

Geplaatst door Linda Karçanaj op Donderdag 24 september 2020