fbpx

Qëndroi disa ditë në Tiranë, u kthye në Korçë dhe infektoi me COVID djalin dhe 2 mjekët, mësohet se gruaja…

Raste të reja me COVID-19 në Korçë. Mësohet se një zonjë nga Korça e cila qëndroi disa ditë në kryeqytet, mësohet se është infektuar me COVID-19.

Pa e ditur ajo është kthyer në qytetin e saj në Korçë por menjëherë ka shfaqur simptoma të virusit.

Ndërkaq, për pasojë ka infektuar të birin si dhe 2 mjekët në Korçë të cilët i shërbyen.

Menjëherë pas testimit pozitiv me COVID, dy mjekët janë vetëkarantinuar në shtëpi.

Kujtojmë se nga qarku i Korçës, sot janë raportuar 10 raste të reja.