fbpx

Qeveria rrit pagën minimale, nuk do të jetë më 24 mijë lekë

Këshilli i Ministrave ka marrë sot një vendim shumë të rëndësishëm. Paga minimale në vend nuk do të jetë më 24 mijë lekë por 26,000 Lekë

Vendimi i qeverisë do të hyjë në fuqi pas botimit në “Fletoren zyrtare” dhe i fillon efektet nga data 1 janar 2019. /Real-news.tv/

Lër një koment