Qytetari e uron “Lart e më lart!”, batuta epike e Ramës

RAMA-11.jpg

Në kuadër të promovimit të platformës Shqipëriaqëdua.al, Kryeministri Edi Rama është takuar sot me qytetarët që e kanë përdorur deri më tani.

Nga eventi i bashkëqeverisjes nuk kanë munguar as batutat e kryeministrit me qytetarët.

“Ty të faleminderit shumë dhe lart e më lart”, ka thënë një pensionist nga Kuçova, i cili prej kohësh nuk merrte pensionin e plotë, por kishte gjetur zgjidhje për shqetësimin e tij.

“Më lart se 198 cm nuk kam ku shkoj, por faleminderit shumë”, tha Rama.

scroll to top