Rama, analistëve në studio: Ju kam lënë Zotin

Shumë i ashpër është debati i cili po konsumohet në studion e ‘Opinion’ mes 4 analistëve dhe kryeministrit Rama.

Në një moment që Rama po lavdëronte sistemin arsimor që fut me meritë studentët në universitet, gazetari Robert Rakipllari ka deklaruar se kjo gjë është arritur gjatë mandatit të Berishës.

Kjo e ka revoltuar shumë Kryeministrin dhe ju është drejtuar gazetarëve me frazën: “Ju kam lënë zotin dhe popullin shqiptar”.

Lër një koment