fbpx

Rama: Edhe Gaz Paja është për një teatër të ri

Kryeministri i vendit, Edi Rama ka shpërndarë një mesazh të aktorit, Gaz Paja lidhur me Teatrin Kombëtar.

Paja thotë se është pro teatrit të ri dhe pro zhvillimit.

Mesazhi i Ramës:
Gaz Paja s’ka nevojë për asnjë prezantim besoj😉
GAZMEND PAJA:
Fryma është pozitive, edhe ata që nuk kanë qenë dakord, janë bërë të logjikshëm dhe kanë kuptuar se kjo është në të mirë. Jam pro teatrit të ri, unë respektoj maksimalisht legjendat që kanë kaluar dhe janë gjallë, por jam edhe natyrë që e dua zhvillimin për vete dhe për ata që do vijnë pas nesh. Le ta mbajmë atmosferën pozitive, bashkëpunuese. Ndoshta artistit nuk i duhet teatër se artin e tij e bën kudo, por jam për një teatër të ri se jam pro zhvillimit.

foto galeri