Rama është avatari i shtatë në Google

Secili nga ne është një përdorues i rregullt i “Google-it”, pasi aty mund të gjejmë informacione për gjithçka që na duhet.

Shpesh “Google” tregohet “qesharak” me atë çfarë kërkojmë ne nga ai.

A keni provuar ndonjëherë të kërkoni në të emrin “rama”? Bëjeni dhe klikoni tek opsioni ‘images’

Rezultatet që do ju dalin do ju habisin. Të gjithë ju mendoni se do dale kryeministri jonë, Edi Rama, por në fakt gaboheni.

Rama është avatari i shtatë i Zotit Vishna, sipas besimeve Hindu.

Mjafton ta kërkoni dhe do e shikoni!

/real-news.tv/