Rama kërkon ndjesë ‘live’ në emision: Do largohem pak më shpejt, Linda nuk toleron…

Kryeministri Edi Rama kërkon ndjesë “live” në emision dhe thotë se do të largohet më shpejt nga çfarë ishte planifikuar.

Arsyen Rama e ka zbuluar vetë, duke thënë se sot feston ditëlindjen e vajzës së bashkëshortes së tij, Reas.

“Ndjesë që do largohem më herët se kemi ditëlindjen e vajzës dhe nuk mund të mugoja dot sot, se për herë të tjera Linda mund të toleronte sot”, njoftoi Rama në emisionin “Real Story”.